EX Swirmun 

Kontakt

info@challengize.com

Följ i sociala medier

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Följande legender inom Swimrun har redan tackat ja och står på startlinjen 31/5. Listan uppdateras löpande och kommer innehålla de största namnen inom sporten och kanske en och annan överraskning.

Annika Ericsson @annika_ericsson

Antagligen det största namnet inom Swimrun med segrar i stort sett alla Swimrunlopp där ute och världsmästare i mixed och dam 2013-2018 i ÖTILLÖ, The Swimrun World Championship. 

Simon Börjesson @simon_borjeson

Grundaren av RockMan Swimrun i Norge (ett måste inom Swimrun) med rader av segrar och senast VM guld i mixed 2019 i ÖTILLÖ, The Swimrun World Championship.

 

Fredrik Axegård @runfast

En vinnarmaskin som segrat i otaliga lopp både i Sverige och Internationellt. Segrare i herrklassen i VM  2018 i ÖTILLÖ, The Swimrun World Championship.

Marika Wagner @idamarika

Multisportare och Adventure Racer med guldmedaljer från både Åre Extreme Challenge och ÖTILLÖ, The Swimrun World Championship.

Maja Tesch, @majatesch

Världsrekordhållare i World’s Highest Swimrun på 3914m i Lake Karaku, Tadzjikistan. Segrare dam 2015 i ÖTILLÖ, The Swimrun World Championship. 

Peter Aronsson, @peterensio

Mannen bakom Swimshop.se med topplaceringar i de flesta lopp inklusive andraplats i ÖTILLÖ World Series Hvar 2018 och Amfibiemannen 2019.

Jenny Ramstedt, @jennyramstedt

Veteran inom Swimrun, skidor och löpning med topplaceringar i samtliga ÖtillÖ lopp med en femteplats i 2019 i ÖTILLÖ, The Swimrun World Championship, seger i ÖTILLÖ Swimrun Engadin 2019 och en 3.e plats på Ultravasan.

Stefano Prestinoni, @stefano_prestinoni

En del av Swimshop.se teamet, och enligt honom själv den absolut bästa simmaren :), med topplaceringar i de flesta swimrunlopp och senast brons i ÖTILLÖ Swimrun Malta 2019 ihop med Annika Eriksson.

Donato Campanini

Vår supersnabbe vän från Swimruncupen Stockholm som segrar i de flesta sprintlopp under säsongen och blir en lågodsare på EX Superssprint. 

Nils Zetterström, @nzatterstrom

Grundare av fantastiska Ångaloppet 2011 och en extremt duktig simmare med topp 10 placering i ÖTILLÖ World Championship 2014-2016. 

Loraine Axegård, @floran_007

En ny stjärna på Swimrun-scenen som bara under 2019 segrat i Amfibiemannen Dam samt tagit silverpeng på både ÖTILLÖ Swimrun Cannes 2019 och ÖTILLÖ Swimrun Malta 2019.

...och många fler inom kort