top of page
WhatsApp Image 2022-10-01 at 17.55.11.jpeg
Supersafari toppen

EX Supersafari lördag 28/9

Vårt koncept med fokus på det fria med safari, äventyr ihop med kompisar och utmaningen i att navigera på smartaste sätt över land och vatten. 

 

Alla anmälda delas in i små grupper utifrån tre farter (njuta, medel, snabb) och får en lokal guide som tar hand om gruppen från start till mål. Vill ni anmäla ett helt eget lag inom samma klass går det bra, minst 6 personer för att få en egen guide. Samtliga anger lagnamn som Klubb vid anmälan

 

Varje grupp kommer vid start få en karta med ett antal Check Points utspridda över flera sjöar i norrort - Rösjön, Fjäturen, Norrviken, Vallentunasjön och Edsviken. Gruppen ska sedan tillsammans navigera på smartaste sätt och ta så många Check Points som möjligt. Vägen dit och vilken ordning man tar dem är helt fritt. Supersafari avslutas med mat och fika på Edsvikens Gelateria samt dusch och bastu på Medley Simhall för de som vill. Från att kartan lämnas över har alla 3 timmar på sig...kommer man för sent tillbaka börjar minuspoängen ticka!

Supersafari handlar inte om tid eller tävling utan om upplevelse och gemenskap. Supersfari passar perfekt för er som vill köra ett långt pass men utan tävlingshets och snitslade banor.

Detta ingår: Äventyret ihop med andra kompisar, lokal guide, EX medalj, mat, kaffe och glass från Edsviken Gelateria samt dusch och bastu på Medley Sim- och Sporthall. 

När: Lördag 28/9

Tid: ca 3 timmar

Plats: Start och mål Edsvik i Sollentuna

Start: start kl 10.00, målgång 13:00, klara för dagen ca 15:00

Distans: beroende på grupp men ca 20-30km.

Pris: 595kr/person

bottom of page