top of page
2022-07-06 11.21.09.jpg
Supersafari toppen

EX Safari Tour 17-18e juli

Välkommen till ett fantastiskt och tufft Swimrunäventyr i Stockholm skärgårds absoluta ytterkant. Så långt ut att det bara finns kobbar, skär och horisonten kvar. Tillsammans ska vi ta oss så långt det bara går för att uppleva Swimrun som det ska upplevas. Fritt, utmanande och äventyrligt. 

Vi delar in oss i två mindre grupper baserat på Swimrun-nivå, där den ena gruppen kör Swimrun och den andra paddlar havskajak. Efter första passet på ca 4 timmar blir det lunch på en kobbe och sen byter grupperna uppgifter. Väl framme vid målet på Bullerö Vandrarhem ca 10 timmar senare blir det middag, skönt häng med tystnaden, ljuset och det vida havet vid våra fötter. 

 

Dag två fortsätter med samma upplägg där grupperna växlar vid lunch mellan Swimrun och kajakpaddling för att landa tillbaka på fastlandet i Stavsnäs ca 17.00 för en After Swimrun middag på Stavsnäs Hamnkrog. 

Oavsett om du kör för stunden kör Swimrun eller paddlar kajak, kommer du få en otroligt häftig upplevelse av skärgården, så nära naturen man kan komma, och ett grymt bra träningspass med väldigt mycket simning. 

Endast 12 platser tillgängliga!

Läs mer om sommarens stora Swimrun-äventyr

/Nicholas 

SR.png
plus.png
kajak.png
plus.png
plus.png
island.png
plus.png
mat.png
plus.png
tält.png
plus.png
finish.png
bottom of page